Готові до роботи в «червоній зоні»!
Ми вакциновані та готові дотримуватись усіх правил!
Читати детальніше
Анімація «Душа» від Disney та Pixar перемогла на щорічній премії «Енні»!
Стрічка отримала не тільки головну нагороду «Найкращий анімаційний фільм», а а також здобула відзнаки за найкращі ефекти, анімацію, музичне оформлення і сценарій! Якщо, Ви ще не астигли переглчнути анімацію «Душа» запрошуємо до нашого кінотеатру «PremierCity»
Читати детальніше
Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів
Представляємо цьогорічний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів ✨
Читати детальніше
Персональні 3D окуляри у кінотеатрі PremierCity
Персональні 3D окуляри у кінотеатрі Premier City!
Читати детальніше
Допрем’єрний показ фільму "Черкаси" в кінотеатрі PremierCity
22 лютого о 17:00 відбудеться масштабна подія в кінотеатрі PremierCity - допрем'єрний показ воєнної драми "Черкаси", заснованої на реальних подіях весни 2014 року!
Читати детальніше
Творча зустріч з творцями фільму "Наші котики" в кінотеатрі PremierCity
Кінотеатр PremierCity запрошує всіх любителів українського кіно 26 січня, о 19:00 на допрем'єрний показ військової комедії про будні бійців АТО «НАШІ КОТИКИ». На заході, Ви зможете зустрітися та поспілкуватися з продюсерами фільму: Ігорем Савиченком та Степаном Бандерою (внук славнозвісного Степана Бандери).
Читати детальніше
Кінотеатр PremierCity став ще доступнішим для людей з обмеженими можливостями
Відтепер, люди з інвалідністю на колісних кріслах мають можливість переглядати улюблені фільми в кінотеатрі PremierCity. Оскільки, в кожному залі кінотеатру для зручності облаштовано спеціальні місця.
Читати детальніше
Творча зустріч з режисером фільму «З України до Голлівуду» Станіславом Сукненко в кінотеатрі PremierCity
Запрошує всіх поціновувачів цікавого українського кіно 22 листопада о 18:00 на прем'єру документального фільму «З України до Голлівуду» в кінотеатрі PremierCity. На заході Ви зможете переглянути наймасштабніше дослідження "українського сліду" в Голлівуді, та особисто познайомитися з режисером даного фільму Станіславом Сукненко.
Читати детальніше
Пориньте у крижаний світ Ельзи в кінотеатрі PremierCity
21 листопада о 18:30 в холі кінотеатру PremierCity відбудеться чарівний захід, присвячений прем'єрі анімаційного мультфільму "Крижане серце".
Читати детальніше
Прем'єра українського фільму "Захар Беркут" в кінотеатрі PremierCity
Запрошуємо всіх поціновувачів якісного кіно та незабутніх вражень, 10 жовтня о 18:00 на захід присвячений прем'єрі українського фільму "Захар Беркут" в кінотеатрі PremierCity.
Читати детальніше